Peste 70 de companii ofera locuri de munca in cadrul targului Angajatori de Top, organizat bianual de compania de recrutare Catalyst Solutions Recruitment. Companiile provin din sectoarele FMCG, IT&C, outsourcing si consultanta.
Targul din toamna anului 2009 a reunit peste 60 de companii care au pus la bataie in jur de 1.200 de posturi vacante, programe de management trainee, internshipuri si stagii de practica.

“Numarul de joburi oferite de companiile expozante a crescut cu 30%. Interesul companiilor este, in mod clar, mai mare fata de anul 2009. Evenimentul centralizeaza cele mai multe oportunitati de cariera de pe piata atat pentru studenti si proaspat absolventi, cat si pentru candidatii cu experienta”, se arata in comunicat, organizatorii neprecizand insa numarul total de slujbe ofertate in pentru aceasta editie.

Cel mai mare numar de posturi vacante este oferit de industria BPO (Business Process Outsourcing) si de companiile care si-au dezvoltat centre regionale in Romania. Centrele regionale concentreaza activitatile suport externalizate de celelalte filiale ale companiei. Ofertele vizeaza in special domeniile contabilitate, achizitii, managementul contractelor, resurse umane, suport IT si relatii cu clientii.

„Ne asteptam ca interesul participantilor pentru oportunitatile de cariera oferite in cadrul targului sa fie la fel de mare ca la editia precedenta, cand au participat 16.000 de vizitatori”, afirma Larisa Serban, Project Manager Angajatori de TOP.

Printre companiile participante la aceasta editie a Angajatori de Top se numara Coca-Cola HBC, Nestle, JTI, Kraft Foods, BAT, PepsiCo, HP, Accenture, Genpact, WNS, Wipro Technologies, Techteam, Microsoft, IBM, Oracle, Adobe Romania, Dacia Groupe Renault, Renault Technologie Roumanie, Honeywell, BRD Groupe Societe Generale, BCR, Raiffeisen Bank, ING Bank, Coface Romania, PwC, KPMG sau Mazars;

Targul va fi deschis vineri, 23 aprilie, in intervalul de timp 10:00-18:00, si sambata, 24 aprilie, intre 10:00-17:00. Intrarea se face pe baza preinregistrarii pe portalul www.hipo.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri