Asociatia Green Revolution a semnat un protocol de colaborare cu bpv Grigorescu, societatea de avocatura care va asigura suportul juridic pentru actiunile Asociatiei.
Casa de avocatura va sprijini Asociatia Green Revolution in desfasurarea activitatilor sale curente, dar si in realizarea proiectelor viitoare. Serviciile oferite de bpv Grigorescu sunt oferite pro-bono, au declarat reprezentantii casei de avocatura.

“Parteneriatul cu Green Revolution ne ofera sansa de a contribui cu expertiza noastra in dreptul mediului, dobandita in multi ani de practica profesionala, la programele si initiativele legislative ale asociatiei. In acelasi timp, vom beneficia de o platforma prin care vom incerca sa constientizam publicul cu privire la drepturile sale in materie de mediu, la evolutia cadrului legislativ si la consecintele juridice ale nerespectarii legislatiei de mediu”, a declarat Catalin Grigorescu (foto), avocat coordonator al bpv Grigorescu.

Asociatia Green Revolution s-a infiintat in anul 2009, promovand ecologia urbana si punand in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri