Producatorul de gaze Romgaz Medias vrea sa investeasca 38,2 milioane de lei in constructia a doua statii de uscare a gazelor naturale, scrie Mediafax.
In acest sens, compania de stat va organiza, la 19 octombrie, o licitatie deschisa pentru selectarea proiectantului si a executantului investitiei de 38,2 milioane de lei (circa 9 milioane de euro).

Statiile vor fi construite in localitatile Danes si Tigmandru, ambele in judetul Mures, iar lucrarile sunt estimate sa dureze un an de la atribuirea contractului.

Afacerile producatorului de gaze au crescut cu 20% in primul semestru, la 1,867 miliarde lei, iar profitul net a scazut cu 30%, la 225,7 milioane lei.

Statul controleaza, prin intermediul Ministerului Economiei, 85,01% din actiunile Romgaz.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri