Retailerul de bricolaj Praktiker Romania, subsidiara locala a grupului german omonim, cu afaceri anuale de 257,6 mil. euro, a investit 6,9 mil. euro in al 27-lea magazin din retea, care se afla la Botosani.
Unitatea, organizata pe un format mic, cu o suprafata de vanzare de 4.300 de mp, va fi deschisa publicului incepand cu 1 octombrie.

“Este un pas prin care ne consolidam mai departe prezenta in regiunea Moldovei. Noua deschidere reprezinta un pas important si din punctul de vedere al modernizarii retelei noastre. In magazinul de la Botosani am implementat cateva proiecte pilot ce vizeaza introducerea unor standarde noi de organizare a spatiului si de prezentare a ofertei de produse”, spune Monica Hodor, director general interimar Praktiker Romania.

Compania este cel mai mare retailer de bricolaj de pe piata locala, atat din punct de vedere al afacerilor, cat si al numarului de magazine.

Pana in prezent, Praktiker nu a deschis niciun magazin nou in 2010, dupa ce in 2009 a inaugurat o singura unitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri