Importatorul si producatorul de medicamente Sanofi-Aventis, liderul pietei de profil in Romania, si-a propus sa atinga, pana la finele anului, vanzari de 30.000 de cutii de Magne B6 Premium, o noua forma concentrata de magneziu ce trateaza stresul.
"Magne B6 este lider pe segmentul de medicamente antistres, avand o cota de piata de 33% in valoare, la preturi de producator, in prima jumatate a anului curent", a declarat Marius Topala, director consumer healthcare Sanofi-Aventis Romania.

Noul produs va beneficia de o campanie de promovare dedicata medicilor, farmacistilor si consumatorilor, valoarea sa fiind de 3,6 milioane de euro (la pret de rate card) pentru perioada septembrie-decembrie 2010.

Decizia lansarii acestui medicament vine ca urmare a interesului companiei de a dezvolta portofoliul de vitamine si minerale, in cadrul caruia segmentul antistres este unul dintre cele mai dinamice, cu o rata de crestere de 8% in valoare, in lei, la pret de producator, comparativ cu perioada similara din 2009.

Spre comparatie, piata de OTC-uri (medicamente vandute fara prescriptie medicala - n. red.) a inregistrat 6,7% crestere in valoare in aceeasi perioada de timp, potrivit surselor companiei de analize de piata Cegedim, citate de Sanofi-Aventis.

In prezent, suplimentul de magneziu marca Sanofi-Aventis este disponibil in farmacii in trei forme: Magne B6 Premium (100 mg magneziu si 10 mg vitamina B6), Magne B6 drajeuri si Magne B6 fiole buvabile. In prezent, o cutie de Magne B6 Premium are un pret de circa 30 de lei in farmacii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri