Billa Romania, parte a grupului german Rewe, va deschide la sfarsitul saptamanii acesteia cel de-al treilea supermarket al sau din Galati.
Prin deschiderea noului magazin, situat pe strada Macedona, Billa va ajunge sa opereze pe plan local o retea de 56 de supermarketuri.

Unitatea din Galati are o suprafata de 550 de metri patrati si va dispune de o oferta de 6.000 de articole alimentare si nealimentare.

"Speram ca astfel vom putea fi aproape de cat mai multi clienti pentru care Billa se va transforma intr-o destinatie permanenta de cumparaturi", a declarat intr-un comunicat de presa Sabin Fane, director de marketing al Billa Romania.

La deschiderea magazinului, care va avea loc pe data de 17 decembrie, primii 500 de clienti care achizitioneaza produse cu o valoare de cel putin 50 lei, vor primi cate un voucher de 10 lei cadou.

Billa este prezenta pe piata romaneasca din februarie 1999 si face parte din grupul german Rewe, care mai opereaza pe plan local reteaua de magazine de tip discount Penny Market.

Citeste si:

Selgros Cash&Carry isi schimba proprietarul. Vezi cine a cumparat reteaua de magazine de la Rewe


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri