Oportunitatile de investitii in Romania vor fi prezentate mediilor de afaceri din Japonia in cadrul unui seminar organizat de Ministerul Afacerilor Externe pe 1 iunie la Expozitia Mondiala Aichi 2005. Data de 1 iunie este Ziua Romaniei la EXPO. Manifestarea, care va reuni peste o suta de oameni de afaceri din cele doua tari, are loc in colaborare cu Centrul International de Afaceri din Nagoya (I-BAC), organism infiintat special pentru sprijinirea contactelor economice ale tarilor participante la EXPO 2005. Scopul acestei manifestari este, potrivit organizatorilor, de a prezenta Romania ca o destinatie serioasa pentru investitii, dar si pentru a detalia eventuale oportunitati de colaborare.

Principalele domenii de interes comun identificate sunt: industria software, turismul, industria alimentara - cu accent pe productia de vinuri si ape minerale - serviciile financiar-bancare, industria cosmetica.

Unul din scopurile prezentei Romaniei la EXPO 2005 Aichi, care se desfasoara in perioada 25 martie-25 septembrie, este de a prezenta avantajele economice ale Romaniei, in perspectiva intrarii noastre in UE, in 2007, si de a stimula contactele intre mediile de afaceri din cele doua tari. Participarea tarii noastre la Expozitia Mondiala a fost sustinuta de numerosi sponsori, printre care: BCR, Prodal '94, URSUS, British American Tobacco, Daewoo Mangalia, Murfatlar Romania, CEC, Cramele Halewood, Coca-Cola, Cuadripol etc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri