Infractiunile legate de traficul cu tigari de contrabanda au crescut, in primele cinci luni ale lui 2007, cu 152 la suta fata de perioada similara a anului precedent, in vami fiind retinute peste 3,5 milioane de pachete de tigari, evaluate la peste patru milioane de euro, arata IGPF.
Astfel, in primele cinci luni ale anului 2007, au fost confiscate 3.618.825 de pachete de tigari, diverse marci, in valoare de 4.218.000 de euro, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera (IGPF).

Din analiza facuta de politie, rezulta ca peste jumatate dintre cei implicati in traficul de tigari sunt romani, 30,7% sunt moldoveni si 8,5% - ucraineni. tigaretele contrafacute sunt, de regula, de provenienta ucraineana si moldoveneasca.

De asemenea, in primele cinci luni ale anului 2007, politistii de frontiera au intocmit 33 de dosare penale, pe numele a 106 persoane, pentru infractiunea de contrabanda cu tigari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri