Ministerul Transporturilor a deschis ofertele de licitatie depuse pentru construirea variantei de ocolire a municipiului Sibiu la standard de autostrada, pentru lucrarile ramase de executat , valoarea totala fiind estimata la 42 milioane de euro, a informat ministerul.
Cele sapte firme care au depus oferte sunt: Strabag AG, Societatea Italiana per Condotte D'acqua SpA, Asociatia Swietelsky Baugesellshaft mbH, Mochlos SA, JV Boegl-Geiger-Comtram, JV Ashtrom International LTD & Shapir Structures 1991 LTD, Coral Romania SRL.

Evaluarea acestor oferte se va realiza in perioada 19 februarie 2008- 19 martie 2008, iar semnarea contractului este estimata pentru data de 31 martie 2008.

Durata pentru executia lucrarilor este de 18 luni, iar cea pentru notificarea defectiunilor este de 24 de luni.

Depunererea ofertelor a fost facuta in baza anuntului de licitatie publicat de Compania Nationala de Autostrazi din Romania la sfirsitul anului trecut, data limita pentru depunere finalizindu-se marti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri