Ministrul muncii, Marian Sarbu, a declarat ca exista posibilitatea ca grila de salarizare sa sufere modificari, in cursul saptamanii vitoare, cand proiectul de lege va fi prezentat in sedinta de Guvern si apoi cand va intra in dezbatere publica.
"Ministerul muncii face eforturi pentru a armoniza nivelul de salarii, pentru toti cei platiti de la buget, asa ca indiferent de anumite nemultumiri, noi vom continua dialogul. In sedinta de Guvern, miercuri, va fi o a doua lectura a proiectului de lege, dupa care acesta va intra in dezbatere publica. Chiar daca in mare parte propunerile in ceea ce priveste grila de salarizare vor fi pastrate, aceasta ar putea suferi modificari”, a declarat ministrul Marian Sarbu, citat de NewsIn.

Acesta a precizat ca ultimile discutii cu reprezentantii tuturor categoriilor sociale care mai vor anumite ajustari, vor avea loc in cursul verii, astfel incat, in toamna, legea sa fie adoptata. Ministrul muncii este convins ca legea salarizarii unice va fi buna, precizand totodata ca isi va asuma intreaga responsabilitate.

Cele trei niveluri de referinta din grila de salarizare a Legii unitare a salarizarii se apropie de 5,4, 3,8 si 2,3, insa propunerile "sunt inca in negociere", a declarat, la sfarsitul lunii iunie, Marian Sarbu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri