Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca Guvernul a aprobat proiectul de lege prin care se ratifica acordul cu FMI si ca va fi trimis Parlamentului.
Emil Boc a precizat, din nou, ca banii de la Fondul Monetar International nu ajung la Ministerul Finantelor si nu sunt utilizati pentru proiecte sau infrastructura. "Ei doar merg la BNR pentru consolidarea rezervelor valutare. Cu alte cuvinte, si returnarea imprumutului ii apartine BNR. Niciun roman nu plateste niciun cent dobanda", a spus Boc.

Emil Boc a mai spus ca 14 august este termenul pana la care trebuie finalizat proiectul Legii salarizarii unice si ca optiunea lui este ca acesta sa fie promovat prin asumarea raspunderii.

Emil Boc a spus ca la 14 august forma finala a proiectului de lege trebuie prezentata pe masa Guvernului, urmand ca dupa aceea sa fie o discutie cu Parlamentul asupra formei de adoptare, potrivit NewsIn.

"Personal optez pentru angajarea raspunderii", a spus Boc.

Acelasi termen, stabilit saptamana trecuta in sedinta de Guvern, este valabil si pentru prezentarea pachetului de reforma a sistemului educational, a amintit Boc.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri