Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat la deschiderea sedintei de tranzactionare a BVB, ca aparitia gripei porcine indica necesitatea infiintarii unei companii de stat in domeniul farmaceutic, din ratiuni de siguranta nationala.
"Daca invatam ceva din aceasta pandemie si aceasta gripa care bantuie si in Romania si in intreaga lume, vom intelege ca formarea unei companii energetice nationale avand ca pivot central Antibiotice Iasi, deja listata, si avand Institutul Cantacuzino si ceea ce mai avem la Arad in portofoliul statului in domeniul medicinii si sanatatii publice ar putea sa reprezinte un alt exemplu de companie strategica, care sa aiba si o componenta bursiera pentru a putea sa atragem resurse suplimentare", a explicat Geoana.

Ieri, Ministerul Sanatatii a dispus ca toate unitatile spitalicesti din tara sa intre in carantina, vaccinarea pandemica fiind devansata.

In Romania au fost confirmate 555 de cazuri, boala raspandindu-se in mai multe orase ale tarii. Trei scoli din Bucuresti, Iasi si Filiasi, au fost inchise din cauza numarului mare de imbolnaviri, iar cursurile de la clasele mai multor scoli au fost suspendate temporar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri