PSD va depune luni la Parlament proiectul de lege privind responsabilitatea fiscala, prin care se va introduce bugetarea multianuala, a anuntat , la Cluj-Napoca, liderul partidului, Mircea Geoana.
Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a afirmat in fata a peste 1.000 de persoane participante la un miting electoral al PSD Cluj ca legea va stopa risipirea banului public.

„ Aceasta lege pe care o vom prezenta luni in Parlament se numeste legea responsabilitatii fiscale, care va asigura pentru prima oara in Romania ceea ce se numeste bugetare multianuala. Vom sti, de acum inainte, cati bani trebuie cheltuiti pentru autostrada Transilvania, ca sa nu mai patim rusinea sa construim si sa ne oprim, asa ne prinde anul 10.000 pana vom avea autostrazi in Romania”, a afirmat Mircea Geoana, citat de NewsIn.

Liderul PSD a mai spus, tot pe tema normelor legislative, ca PSD nu va accepta planul premierului Emil Boc de a calcula punctul de pensie in functie de inflatie si va propune chiar un cod al varstei a treia, care va cuprinde toate legile care se refera la drepturile pensionarilor.

„Vom avea o lege unitara a pensiilor in care vom asigura echitate intre pensiile mici si cele mari. Voi propune un cod al varstei a III-a, in care drepturile dumneavoastra, la bilete de tratament, la bilet la CFR sa fie intr-un singur cod legal”, a afirmat presedintele PSD.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri