Emil Boc, premierul Romaniei si Radu Berceanu, ministrul Transporturilor au deschis circulatia pe centura ocolitoarea a Timisoarei.

„Pentru noi, cele mai importante sunt faptele, nu vorbele, iar cred ca timisorenii, la fel ca toti romanii, vor face diferenta intre cei care sunt specialisti in vorbe, bine mestesugite, ce-i drept, si cei care realizeaza lucruri concrete. Ma refer la Pasajul Baneasa pe care l-am realizat, centura Timisoarei, centura Ploiestiului, Timisoara-Lugoj, lucrarile de pe centura Sibiului (...) acestea sunt lucruri practice intr-un an extrem de greu din punctul de vedere economic, cand s-a demonstrat ca daca ai la butoanele Ministerului Transporturilor un ministru care spune si respecta ce spune, cu un efort al Guvernului de-a asigura bani de infrastructura, asta inseamna 20% din banii tarii, se pot face lucruri in aceasta tara”, a declarat Boc, citat de NewsIn.

Premierul a precizat ca, daca in fiecare an de dupa Revolutie in tara s-ar fi realizat lucrarile de infrastructura necesare, „astazi Romania termina de doua ori centurile ocolitoare ale marilor municipii din tara”.

Berceanu si Boc au tinut sa vada, dupa deschiderea circulatiei pe acest tronson, primul autovehicul care intra pe centura de ocolire a Timisoarei.

Emil Boc a exclamat: „Hai, da-ti-le drumul, din momentul asta e liber!”. Primul camion care a trecut pe centura a fost unul inmatriculat in Polonia, insa Emil Boc a spus „e un bulgar, e un semn bun”, ulterior fiind corectat de catre Berceanu, care i-a spus ca era vorba de un polonez.

Ministrul Transporturilor a apreciat ca centura Timisoarei are cel mai mare sens giratoriu dintre toate tronsoanele din tara. „Aici avem cel mai mare sens giratoriu din tara, de altfel, eu am luat decizia sa marim diametrul sensului giratoriu pentru ca acolo unde sunt mici, exista probleme de circulatie. Acesta are doua hectare, astfel incat tirurile sa poata folosi corect un sens giratoriu”, a spus Berceanu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri