Premierul Emil Boc a declarat, la Sibiu, ca Romania va atrage anul acesta 4,3 miliarde de euro din fonduri europene, aceste fonduri urmand sa grabeasca iesirea din criza.
"Romania va atrage, in 2010, 4,3 miliarede de euro din fonduri europene, bani care, coroborat cu cresterea economica de 1,3%, ne vor ajuta sa iesim putin mai repede din criza economica. Guvernul trebuie sa pregateasca cadrul legal pentru ca orice firma care merge bine sa fie sprijinita", a spus Emil Boc, dupa o intalnire avuta la sediul societatii Retrasib, specializa in domeniul echipamentelor de transport si distributie a energiei electrice, scrie NewsIn.

Premier a avut apoi o intanire cu primarul Sibiului, Klaus Johannis, cu presedintele Consiliului Judetean, Martin Bottesch, si cu prefectul judetului, Constantin Trihenea. La sfarsitul intanirii primarul Johannis a declarat presei ca i-a cerut premierului sa deblocheze posturile din administratie. "Premierul a fost foarte deschis, insa sunt multe proceduri de urmat", a declarat Johannis dupa intanire.

Premierul Emil Boc urmeaza sa aiba in cursul zilei de maine si o intalnire cu directorii societatilor deconcentrate din Sibiu.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri