Comisarul european pentru agricultura si dezvoltare rurala, Dacian Ciolos, va veni in vizita in Romania intre 22 si 23 aprilie, scurtandu-si astfel programul oficial din cauza perturbarilor traficului aerian in urma eruptiei vulcanului islandez, vizita fiind anuntata initial pentru 21 - 25 aprilie.
"Din cauza perturbarilor traficului aerian in urma eruptiei vulcanului Eyjafjallajokull din Islanda, programul primei vizite oficiale in Romania a comisarului european pentru agricultura si dezvoltare rurala, Dacian Ciolos (foto), a suferit unele modificari. Vizita va avea loc la Bucuresti in perioada 22 - 23 aprilie 2010", se arata intr-un comunicat emis de Comisia Europeana (CE), scrie NewsIn.

Oficialul european se va intalni cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, cu prim-ministrul Emil Boc si cu ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale Mihail Dumitru.

Joi, 22 aprilie, la ora 14:00, Dacian Ciolos va participa la o conferinta de presa comuna cu ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale Mihail Dumitru, organizata la sediul Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Vineri, 23 aprilie, comisarul european va sustine un discurs in deschiderea conferintei "Privind catre viitor: Romania si strategia Europa 2020".

Evenimentul face parte dintr-o consultare despre participarea Romaniei la indeplinirea obiectivelor acestei strategii: trecerea la o crestere economica inteligenta, durabila si favorabila incluziunii sociale in Uniunea Europeana.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri