Greva transportatorilor reprezinta cel mai fierbinte subiect de pe agenda cotidianelor nationale si de business din Romania. Presa nista pe zona economica abordeaza subiecte din sectorul retail si piata fortei de munca.
Adevarul titreaza ca RATB a suspendat greva de solidaritate, care nu a durat decat doua ore. Angajatii de la Metrorex au oprit lucrul de la ora 4.00 la ora 12.00, in semn de solidaritate cu angajatii din sistemul bugetar, amenintand ca intra in greva generala pe termen nelimitat daca va aparea un act normativ prin care li se vor reduce salariile cu 25 la suta.

Evenimentul zilei scrie despre dublarea profiturilor pe piata neagra a tutunului.

Gandul analizeaza declaratia ministrului transporturilor, Radu Berceanu, potrivit caruia actuala situatie economica a Romaniei a fost ascunsa in timpul campaniei electorale, de teama influentarii rezultatelor la urne.

Ziarul financiar anunta o turnura pe piata retailului: discounturile sunt vazute ca cea mai sigura metoda de obtinere a unui profit constant, in actualul climat economic.

Dailybusiness.ro sustine ca angajatii au sporuri de pana la 80% pentru functiile de conducere, ceea ce permite unui director sau secretar de stat sa castige mult mai bine decat un ministru.

Money.ro realizeaza harta locurilor e munca pentru romani in europa, remunerate cu minim 4.000 de euro lunar.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri