Aproximativ 10.000 de sindicalisti ai CNSLR-Fratia participa, astazi la pranz, la protestul din Capitala, la care oamenii au ajuns cu peste o suta de autocare si 50 de microbuze, scrie Mediafax.
Sindicalistii CNSLR-FRatia au plecat in mars spre Piata Victoriei, unde cele aproximativ 10.000 de persoane adunate in centrul Capotalei vor protesta pana la ora 19.00.

Sindicalistii au pancarte pe care scrie "Base-hiena si diabolicul Boc, recomandari: luati furadan", "Cseke Attila, groparul sistemului sanitar romanesc" - in romana si maghiara, "Du-te Basescu dupa Ceausescu", 'Bun venit in sistemul ticalosit, ei cu lovelele, noi cu foamea", "Trandafiri votati, trandafiri mancati".

Protestatarii iesiti in strada au ajuns in pragul disperarii. Sindicalistii incearca sa rupa cordonul de protectie, in timp ce jandarmii folosesc impotriva acestora gaze lacrimogene, potrivit 9AM.

Aflati in Piata Victoriei, protestatarii au recurs la violente pentru a intra in sediul Guvernului. Acestia au fost opriti de jandarmi, care au recurs la folosirea gazelor lacrimogene.

In drumul spre Piata Victoriei, sindicalistii au ajuns si la Ministerul Muncii, unde au aruncat cu oua, covrigi si sticle goale, in semn de protest fata de masurile de austeritate impuse de guvernanti.

Oamenii au apelat si la alte metode de protest: s-au intins pe jos in plina strada si au afisat pancarte cu mesaje impotriva conducerii, scandand "Demisia, demisia".


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri