Presedintele Traian Basescu a dat dispozitie ca efectivele Ministerului Administratiei si Internelor sa nu mai participe la asigurarea protectiei sale, incepand de vineri, ora 17.00, decizia fiind luata in contextul participarii unor angajati ai ministerului la marsul ilegal de protest.
Surse oficiale au mentionat ca decizia a fost luata in contextul participarii unor angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor la un mars desfasurat cu incalcarea prevederilor legale in vigoare. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan, scrie 9AM.ro.

SPP se va achita in continuare de obligatiile care ii revin, conform legii, in ceea ce priveste asigurarea pazei sefului statului, dar nu va prelua si activitatiile realizate de institutiile din subordinea MAI, a precizat purtatorul de cuvant al SPP Bogdan Onea.

De asemenea, premierul Emil Boc a decis sa renunte la protectia Politiei si Jandarmeriei, hotarare comunicata acestora la intoarcerea de la New York, a declarat, duminica, la Antena 3, liderul sindical al politistilor, Florian Ionita.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri