Premierul Emil Boc i-a avertizat pe constructorii centurii de nord a Capitalei ca lucrarile la tronsonul Chitila-Voluntari, de 20 kilometri, trebuie incheiate pana la 1 decembrie si ca vor fi "sanctionati" de Guvern daca depasesc acest termen, scrie Mediafax.
El a inspectat, impreuna cu ministrul Transporturilor, santierul centurii de nord, interesandu-se de stadiul lucrarilor.

Observand o portiune de drum aflata inca in lucru, premierul i-a muncitori daca vor incheia lucrarea la termen, iar acestia i-au raspuns ca in principiu este posibil, dar ca depine si de conditiile meteo.

"Aveti grija ca si capul vostru depinde tot de vreme, nu va jucati. Seriozitatea va fi apreciata sau, din contra, sanctionata de Guvern", a spus Boc.

In luna iulie, la o noua inspectie pe centura de nord a Capitalei, premierul Emil Boc a declarat ca lucrarilor vor fi finalizate pana la sfarsitul anului si ca de la 1 iulie 2011 soferii vor putea circula pe autostrada, de la Pitesti la Constanta.

La propunea ministerului Transporturilor, Comisia Europeana va finanta doua tronsoane ale centurii Bucuresti, care fac legatura cu autostrazile Bucuresti-Pitesti si Bucuresti-Constanta si vor costa circa 120 milioane euro.

"Am fost la Bruxelles pentru a vedea daca putem introduce capetele de centura pe finantare europeana. Si am o veste buna, Comisia a acceptat. Urmeaza ca decizia sa fie luata la sfarsitul lunii, in Comitetul de monitorizare", a precizat si Anca Boagiu, ministrul Transporturilor.

Centura de nord a Capitalei va face legatura intre DN1 Bucuresti-Ploiesti, Autostrada Bucuresti-Pitesti si Autostrada Soarelui.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri