Cei cinci electricieni care au murit, sambata, in urma unei explozii la mina Uricani sunt ultimele victime dintr-o lunga serie de ortaci care au pierit in subteran sau au suferit rani grave.
Cele mai grave accidente miniere care au avut loc dupa 1990

1995


- In 27 iulie 1995, doi mineri si-au pierdut viata si 14 au fost grav intoxicati din cauza unei acumulari de gaz in mina de la Lesu Ursului.


- La sfarsitul lui august 1995, trei mineri de la Berbesti si-au pierdut viata intr-un accident in subteran.


-
La inceputul lui octombrie 1995, la Vulcan, un miner a murit si alti doi au fost grav raniti in timp ce incercau sa cupleze un motor la instalatia electrica

1996

-
Pe 19 martie 1996, la mina Barbateni, in urma unei surpari in frontul de lucru, au murit doua persoane, alte doua fiind ranite.


-
In 26 iulie 1996, la mina Petrila, trei mineri si-au pierdut viata in timpul unei interventii la putul de aeraj al minei. Platforma pe care se aflau s-a rupt si minerii au cazut de la o inaltime de 43 de metri.

Citeste pe 9AM.ro despre cele mai grave accidente miniere care au avut loc dupa 1990.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri