Holcim Romania, the wholly-owned subsidiary of Switzerland-based cement giant, Holcim said its operating profit for 2009 stood at €54 million, as revenues dropped 33% to €250 million.
Cement and clinker sales fell 19% in 2009, according to the annual report released by the company earlier this month.

“The 50% drop in concrete sales had a severe impact over 2009 revenues, coupled with the adverse weather conditions and decline in construction. However, we are satisfied with our results. Given the performance of other subsidiaries of the group, Holcim Romania had relatively good results”, said Markus Wirth, Holcim Romania’s chief executive.

For 2010, the cement producer expects 5% drop in revenues year-on-year.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea English »



Setari Cookie-uri