Calin Matei, in varsta de 34 de ani, a fost numit pe pozitia director general adjunct al Groupama Asigurari, unde va contrbui la conceperea si implementarea strategiei si politicilor de dezvoltare, a anuntat compania.
In noua sa functie, Calin Matei va contribui, alaturi de directorul general al Groupama Asigurari, la conceperea si implementarea strategiei si politicilor de dezvoltare cu scopul realizarii obiectivelor la nivel de companie, de dezvoltare si profitabilitate.

“Calin Matei are o experienta considerabila pe pozitii de management in asigurari in domenii precum asigurarile de viata, pensii, bancassurance, actuariat, daune si reasigurare, ceea ce reprezinta un atu important in contextul de business actual”, declara Sanda Nicoara, director general al Groupama Asigurari.

In varsta de 34 de ani si cu o experienta de 12 ani in domeniul asigurarilor, Calin Matei s-a alaturat echipei OTP Garancia Asigurari in anul 2005, ocupand functia de Director General Adjunct, iar din februarie 2009, functia de Director General.

A fost membru al Directoratului OTP Fond de Pensii SA si apoi al Comitetului de Fuziune Groupama Asigurari. De asemenea, Calin Matei a coordonat mai multe proiecte in special cu privire la asigurari de viata si bancassurance in cadrul Groupama.

Este absolvent al Facultatii de Cibernetica, Statistica si Matematica Economica din cadrul Academiei de Studii Economice, Bucuresti iar in perioada noiembrie 2004 - iunie 2006 a urmat studii de actuariat la Universitatea Corvinus din Budapesta.

Groupama Asigurari ocupa locul al patrulea in clasamentul general al companiilor de asigurari. Creata in urma fuziunii dintre BT Asigurari si Asiban si a integrarii structurii de vanzari a OTP Garancia.

Groupama Asigurari este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurari si servicii finaciare din Europa, cu peste 16 milioane de clienti si 39.000 de angajati, la nivel global. In 2010, Grupul a raportat venituri de 17,6 miliarde euro, din care 13 miliarde de euro in plan international, si un rezultat net de 398 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri