Raiffeisen Leasing a lansat un produs de leasing pentru agricultura adresat persoanelor ce au in folosinta minim 250 hectare de pamant, fiind destinat achizitionarii masinilor si utilajelor agricole. Clientul poate stabili cum va plati ratele.
Produsul, denumit “Incredere in leasing pentru agricultura”, este destinat pentru achizitionarea masinilor si utilajelor agricole precum tractoare, combine, semanatoare, incarcatoare frontale, masini de erbicidat, masini de fertilizat, silozuri, pluguri, etc. si este adresat persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate ce au in folosinta (in proprietate sau in arenda) minim 250 hectare de pamant.

Solutia de finantare este destinata intreprinzatorilor care isi propun sa achizitioneze masini si utilaje noi, insa, pentru echipamente second-hand compania ofera solutii financiare personalizate, dupa o analiza preliminara, care va tine cont de vechimea si tipul bunului, furnizorul si situatia financiara a solicitantului.

Avansul minim este de 20% si se plateste in doua transe: 15% din valoarea bunului la semnarea contractului si 5% impreuna cu prima rata de capital. Prima rata de leasing se va stabili in functie de optiunea clientului si de sezonalitatea activitatii acestuia. Dobanda este variabila si este compusa din dobanda Euribor la 3 luni, la care se adauga marja fixa de dobanda de 6,4%.

Clientul poate stabili cum va plati ratele la capital si dobanda astfel incat sa fie cel mai avantajos mod pentru el. Plata ratei la capital se face prin minim doua rate sezoniere pe an. Compania propune ca exemplu o rata in septembrie si una in noiembrie sau in decembrie.

Plata dobanzii poate fi lunara, trimestriala sau sezoniera. Dobanda lunara se factureaza si se plateste lunar, dobanda trimestriala se factureaza si se plateste trimestrial, iar cea sezoniera se factureaza si se plateste impreuna cu rata sezoniera la capital.

Produsul de finantare in leasing pentru agricultura poate fi solicitat prin Raiffeisen Leasing, precum si prin orice agentie Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Leasing este membra a grupului financiar austriac Raiffeisen si activeaza pe piata romaneasca din anul 2002. Clientii Raiffeisen Leasing sunt, in principal, persoane juridice, de la IMM-uri la corporatii multinationale si municipalitati. Compania este membra a Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB) incepand cu anul 2004.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri