Platinum Asigurari, fosta Clal Asigurari, a lansat un portal dedicat cumpararii online a asigurarii obligatorii a locuintelor (PAD), pentru proprietarii care vor sa isi incheie rapid aceasta polita.
Compania Platinum este unul dintre principalii membri fondatori si actionari ai PAID (Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale) si este autorizat pentru incheierea asigurari obligatorii a locuintelor (PAD), in conformitate cu legislatia in vigoare, participand cu 15% la capitalul social al PAID, cota maxima permisa de lege.

Portalul AsigurareaObligatorieALocuintelor.ro este dedicat proprietarilor de locuinte care vor sa isi incheie rapid aceasta asigurare, fiind lansat de Platinum Asigurari pentru a face mai accesibila achizitionarea politei obligatorii de asigurare a locuintelor in contextul in care, pe data de 5 august, expira ultimul termen limita pentru incheierea acesteia, conform ultimelor reglementari legale.

„Am lansat acest portal pentru a veni in intampinarea celor care, incepand cu 05 august, trebuie sa isi incheie, conform legii, asigurarea obligatorie a locuintelor contra celor 3 dezastre naturale: cutremur, inundatii si alunecari de teren. Orice proprietar de locuinta interesat de incheierea unei polite PAD are nevoie doar de un computer si o conexiune la internet.

Introducand datele locuintei pe care doreste sa o asigure, poate efectua plata online, cu cardul, generandu-i-se in timp real polita PAD care poate fi verificata, imediat dupa emitere, direct de pe site-ul oficial al PAID. Tranzactiile sunt securizate, plata si transferul datelor personale efectuandu-se intr-un mediu protejat prin certificate digitale de securitate recunoscute”, a declarat Anca Babaneata, CEO Platinum.

5 august este data limita de la care primariile pot aplica amenzi celor care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintelor pana la aceasta data. Valoarea amenzilor se situeaza intre 100-500 ron in timp ce valoarea primei de asigurare este de 10 respectiv 20 euro in functie de tipul locuintei.

Platinum Asigurari-Reasigurari este o companie de asigurari generale care promoveaza produse pe toate liniile de asigurari, mai putin auto, fiind concentrata preponderent pe asigurari de locuinte, asigurari de proprietati, raspunderi civile fata de terti inclusiv, D&O, raspunderi profesionale si raspunderea prestatorilor de servicii, garantii (de licitatie, buna executie, plata a avansului, etc.), dar si asigurari maritime, cargo, accidente persoane si asigurari medicale pentru calatorii in strainatate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri