Florin Golovatic a fost numit presedinte al directoratului si CEO al Uniqa Asigurari de catre Consiliul de Supraveghere al companiei. In acelasi timp, Uniqa Asigurari de Viata are un nou presedinte al directoratului si CEO, in persoana lui Remus Lapusan.
„Avem obiective clare de crestere pentru anii urmatori, care vor fi sustinute de extinderea fortei de vanzari a companiei in toata tara si de know-kow-ul de la actionari”, a declarat Florin Golovatic (foto stanga). In perioada decembrie 2010 – iulie 2011, Golovatic a facut parte din directoratul Uniqa Asigurari de viata.

Alaturi de Florin Golovatic, din directoratul Uniqa Asigurari mai fac parte Alfred Vlcek, vicepresedinte, si Ileana Horvath, membru.

Remus Lapusan (foto dreapta) a ocupat din 2003 pana in februarie 2011 pozitia de director al sucursalei Uniqa Asigurari Cluj. In februarie anul acesta Lapusan a fost numit de catre consiliul de supraveghere al Uniqa Asigurari de viata membru al directoratului companiei.

Uniqa Group, unul dintre cele mai mari de asigurari din Europa Centrala si de Est, detine pe piata romaneasca societatile Uniqa Asigurari si Uniqa Asigurari de viata.

Uniqa a achizitionat in 2008 integral Unita, compania schimbandu-si ulterior numele in Uniqa Asigurari. Unita, infiintata in anul 1990 in Timisoara, a fost prima companie privata de asigurari din Romania. In prezent, capitalul social al companiei Uniqa Asigurari este de 260,27 milioane de lei.

In anul 2009 Uniqa Asigurari a inregistrat un profit de 2,47 milioane de de lei, iar primele brute subscrise de Uniqa Asigurari au totalizat 496,70 milioane de lei. In prezent, Uniqa Asigurari ocupa locul sapte in piata de asigurari generale. Uniqa Asigurari de Viata a fost lansata in aprilie 2010.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri