Ministrul desemnat al Finantelor, Bogdan Dragoi, a fost avizat favorabil, miercuri, in unanimitate de Comisiile parlamentare de buget-finante, la sedinta participand 23 de parlamentari ai puterii, in timp ce reprezentantii opozitiei au lipsit, relateaza Mediafax.
Presedintele Comisiei de buget a Camerei Deputatilor, Maria Barna, a precizat ca regreta lipsa deputatilor si senatorilor opozitiei la audieri si face un apel la acestia sa vina la comisii.

La sedinta au participat 18 deputati si cinci senatori din PDL, UDMR, UNPR si minoritati.

Barna a spus ca cvorumul necesar pentru avizarea favorabila a lui Bogdan Dragoi a fost indeplinit, aratand ca au fost intrunite toate conditiile pentru a da o asemenea decizie.

Bogdan Dragoi a raspuns intrebarilor a patru parlamentari si si-a prezentat pe larg activitatea profesionala anterioara si studiile.
"Prioritatea numarul unu a ministerului Finantelor este asigurarea cresterii economice", a precizat Bogdan Dragoi.

El a spus ca exista premisele pentru a asigura crestere economica, bazate de investitii si fonduri europene.

Intrebat de ziaristi dupa votul parlamentarilor daca intentioneaza sa creasca salariile sau sa scada TVA sau sa impoziteze averile mari Bogdan Dragoi a repetat ca prioritatea este asigurarea cresterii economice si a spus ca toate "deriva" din aceasta crestere economica.

Intrebat in legatura cu schimbarile in echipa sa de la minister, el a spus ca nu e momentul pentru o asemenea discutie.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri