Actionarii companiei de asigurari Carpatica Asig au aprobat pe 10 august infiintarea a 14 noi agentii in Craiova, Ramnicu Valcea, Targu Neamt, Iasi, Husi, Bacau, Titu, Moreni, Bailesti, Gherla, Braila si Sebes si desfiintarea unei agentii din Falticeni, a informat Monitorul Oficial din 31 august.
Potrivit site-ului oficial al companiei de asigurari, Carpatica Asig opereaza in momentul de fata in circa 90 de sucursale si are portofoliu ce cuprinde servicii pentru asigurarile generale.

Potrivit statisticilor CSA, Carpatica Asig a incheiat anul 2005 cu un profit net de 474.000 lei. Compania de asigurare a avut anul trecut un total al primelor subscrise de 55,5 milioane lei si o cota de piata de 1,26%. Activele Carpatica Asig in 2005 au fost de aproape 55 milioane lei.

Carpatica Asig are un capital social de 12 milioane lei, iar actionarul majoritar al Carpatica Asig este compania Atlassib, cu peste 80% din capitlul social al societatii de asigurari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri