Divizia educationala a Bursei Romane de Marfuri (BRM), BRM Business Consulting a lansat, dupa cinci ani de activitate, o pagina de internet pentru a imbunatatii comunicarea si accesul la informatii, se mentioneaza in comunicatul publicat de BRM.

Prin acesta pagina de internet se fac cunoscute serviciile oferite de companie, dar si informatii si materiale despre domeniile in care BRM Business Consulting activeaza.

Divizia educationala a BRM a fost infiintata in anul 2001, ca societate independenta, unicul actionar fiind Bursa Romana de Marfuri. "Aceasta divizie a luat nastere din nevoia de explicare a diferitelor tipuri de management, de la cel de risc, la managementul financiar sau cel al proiectelor, dar si din cauza cresterii numarului de solicitari pentru cursurile pe care Bursaa Romana de Marfuri le organiza inca din 1992", a declarat Razvan Tudor, director de comunicare la BRM.

Pe langa numeroasele seminarii organizate in cei cinci ani de activitate, BRM-Consultanta in Afaceri a implementat trei proiecte Phare, in valoare de peste 300.000 euro.

in luna noiembrie, BRM Business Consulting organizeaza a patra editie a forumului de management al riscului, impreuna cu Institutul Bancar Roman, principala tema a discutiilor fiind impactul implementarii Basel II asupra industriei nonbancare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri