Banca Romaneasca a deschis, in aceasta saptamana, cea de a 65-a sucursala din reteaua sa pe bulevardul Titulescu din Bucuresti, care va oferi produse si servicii bancare destinate populatiei, informeaza banca.

In noua sucursala va fi oferita intreaga gama de produse si servicii pentru persoanele fizice, precum credite pentru locuinte si de nevoi personale, instrumente de economisire, carduri de debit VISA, carduri credit Mastercard, servicii de transfer rapid de bani Western Union sau schimb valutar, se arata in comunicat.

"Diversificarea, in continuare, a ofertei de produse si servicii adresate clientilor nostri, extinderea retelei teritoriale in zone cu potential economic, reprezinta proiecte care vor contribui la consolidarea in continuare a pozitiei de piata a Bancii Romanesti", a declarat directorul general al bancii, Andreas Maragkoudakis.

"Actiunea de extindere a retelei teritoriale va fi urmata, in viitorul apropiat, de deschiderea unor noi unitati la Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Bacau si Ramnicu Valcea", se precizeaza in comunicatul mentionat.

Banca Romaneasca avea, la sfarsitul lunii septembrie, active de 3,12 miliarde lei (882,5 milioane euro) si o detinea o cota de piata de 2,06%, find a 12-a banca de pe piata romaneasca dupa active, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei..
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri