Raiffeisen Banca pentru Locuinte lanseaza un serviciu de call-center avansat, prin care clientii institutiei pot obtine informatii detaliate privind produsele bancii, precum si conditiile ce trebuie indeplinite pentru a putea incheia un contract de economisire-creditare. Valoarea investitiei se ridica la cateva zeci de mii de euro iar in noul centru lucreaza pentru moment opt persoane specializate, au declarat pentru Wall-Street reprezentantii RBL.

Mai mult, clientii Raiffeisen Banca pentru Locuinte pot sa afle, prin serviciul de call-center, care sunt etapele derularii contractului, conditiile de acordare a creditelor si veniturile sau garantiile acceptate de instutie, se mentioneaza in comunicatul bancii.

Banca ofera, prin acest serviciu, consultanta si asistenta privind derularea contractului incheiat, precum si date cu privire la modificarile ulteriore care pot surveni in situatia contractelor: conexari, divizari, majorarea sau reducerea sumei contractate. Prin serviciul de call-center se pot obtine si informatii legate de modalitatile de plata a ratelor de economisire-creditare sau cu privire la soldul contractului, anunta oficialii bancii.

De asemenea, Banca Transilvania a anuntat ca va propune actionarilor aprobarea unui buget de investitii de 30 de milioane de euro pentru 2007, din care 4,5 milioane euro vor fi folositi pentru un call-center.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte, specializata in produse de economisire-creditare, ofera doua tipuri de finantari: Creditul Locativ si Creditul Intermediar. Pentru a putea beneficia de un Credit Locativ, clientul trebuie in prima etapa sa economiseasca o anumita suma de bani timp de minim 18 luni. in perioada de economisire pe langa dobanda oferita de banca, de 3% pe an, clientii beneficiaza si de o prima anuala de la stat de 15 %, dar nu mai mult de 150 euro pe an.

In a doua etapa, clientii pot obtine un credit in lei, cu o dobanda fixa de 6 % pe an.

Creditul Intermediar presupune economisirea unui sold minim din valoarea contractului, timp de minim trei luni, iar pe perioada creditului intermediar rata dobanzii este fixa, de 7,5% pe an. Dupa ce clientul economiseste cel putin 18 luni si atinge cifra de evaluare impusa de banca, imprumutul se transforma in Credit Locativ cu o dobanda de 6% pe an, fixa pe toata perioada de rambursare.

Produsele oferite de Raiffeisen Banca pentru Locuinte sunt vandute in prezent prin trei canale de distributie principale: o retea de agenti proprii in care lucreaza peste 9.400 de colaboratori activi, sucursalele si agentiile Raiffeisen Bank si prin parteneri de afaceri (Volksbank, Posta Romana).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri