Topul celor mai importanti intermediari din luna aprilie este dominat de casa de brokeraj Swiss Capital, CA IB Securities si BT Securities.
Casa de brokeraj Swiss Capital a ocupat prima pozitie in topul caselor de brokeraj active in luna aprilie la Bursa de Valori Bucuresti si pozitia a 20-cea pe piata instrumentelor derivate de la Sibiu, conform clasamentelor intocmite de cele doua institutii.

Swiss Capital a incheiat tranzactii cu actiuni la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si pe piata Rasdaq in valoare de 193,77 milioane lei. La Bursa Monetar Finanicara si de Marfuri Sibiu, casa de brojeraj Swiss Capital a incheiat in aprilie doar 10.180 de contracte

La Bursa de Valori Bucuresti, pozitia secunda in topul lunii aprilie a fost CA IB Securities cu o valoare a tranazctiilor de peste 174,35 milioane lei, urmata de BT Securities cu 140,52 milioane lei.

In primele patru luni de tranzactionare ale anului cea mai activa casa de brokeraj la Bursa a fost ING Bank sucursala Bucuresti cu 981,26 milioane lei, urmata de Raiffeisen Capital&Investment cu 926,24 milioane lei si de CA IB Securities cu 889,76 milioane lei. In total, pe piata titlurilor listate la Bucuresti au activat 74 de case de brokeraj.

In aprilie 2007, pe piata sibiana la termen au tranzactionat 38 intermediari. Topul intermediarilor a fost dominat de casa de brokeraj Broker Cluj care a incheiat 130.075 contracte. Pe pozitia secunda s-a aflat casa de brokeraj Eastern Securities care au incheiat 93.270 contracte. Cu un volum de 87.561 contracte incheiate Vanguard s-a plasat pe locul trei.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri