Volksbank Romania a ajuns la 100 de unitati proprii si un numar de 60 de parteneriate in sistem de franciza, ca urmare a continuarii strategiei de extindere a retelei, a anuntat banca.
Unitatea cu numarul 100 a fost deschisa in Cluj Napoca si este a doua sucursala a bancii din acest oras, potrivit unui comunicat al bancii.

In acest an, Volksbank Romania a deschis 20 sucursale proprii in orase precum Reghin, Calarasi, Campina, Dorohoi, Medgidia, Mioveni, Targu Secuiesc, Falticeni sau Targu Neamt. De asemenea, Volksbank Romania a deschis cate doua sucursale in Targu Mures, Craiova, Iasi si Bucuresti si cate una in Timisoara, Brasov si Cluj Napoca.

Banca a acordat pana la finalul lunii martie credite in valoare de 1,02 miliarde euro, in crestere cu 27% fata de decembrie 2006, cand portofoliul de credite era de 802,5 milioane euro. Banca estimeaza ca va avea un portofoliu de credite de 1,45 miliarde euro la finalul acestui an.

Volksbank Romania a obtinut un profit inainte de impozitare de 4,1 milioane euro in primele trei luni ale acestui an si estimeaza o crestere a profitului brut cu 61% in 2007 fata de anul trecut. Banca se asteapta sa obtina un profit brut de 22,11 milioane euro in acest an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri