Generali Asigurari va lansa, incepand cu data de 18 iunie 2007, o noua varianta a asigurarii auto CASCO, care contine modificari semnificative, atat ca structura, cat si ca tarif, si care continua imbunatatirile deja introduse in luna martie
Noul produs ce va aparea in curand este destinat sa incurajeze conducatorii auto prudenti si responsabili oferindu-le, in noul tarif, reduceri substantiale de prima pentru anumite tipuri si marci de autoturime. Respectiva polita CASCO se va emite cu o fransiza minima in sarcina asiguratului. De aceea reducerile de prima generate de noul tarif se vor dovedi a fi greu de ignorat din cauza ca ele sunt in directa concordanta cu nivelul fransizei, spune compania. Conform acestei noi oferte, diferenta de prima generata de tarif in favoarea celui asiguratul va acoperi valoarea fransizei in cazul inregistrarii unei singure daune pe parcursul anului de asigurare.

In baza asigurarii CASCO-Generali, plata despagubirii va fi facuta fara aplicarea fransizei in cazurile in care dauna produsa este datorata in exclusivitate unor terte persoane. in acest caz asiguratul CASCO-Generali este indreptatit sa primeasca o despagubire in baza asigurarii obligatorii RCA incheiata de partea terta, vinovata. Mai mult, la determinarea clasei de bonus-malus pentru reinnoirea politei in cauza nu se vor lua in considerare daunele de acest fel.

Generali Asigurari da posibilitatea clientilor sa opteze pentru CASCO Complet, serviciu care include riscurile de incendiu, furt, avarii accidentale, evenimente naturale si evenimente socio-politice, CASCO Economic, este un serviciu in care nu este inclusa asigurarea avariilor accidentale si CASCO Limitat, polita care acopera exclusiv daunele totale.

La cererea clientilor noua polita CASCO va oferi posibilitatea includerii, prin plata unor prime suplimentare, a unor clauze speciale precum asistenta rutiera extinsa, autoturism la schimb, apa la motor, pierderea sau furtul cheilor si accidente persoane transportate.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri