Banca Comerciala Romana isi va mari reteaua cu peste 150 de unitati pana in 2009 si intentioneaza sa ofere tranzactii prin telefon si sa introduca pachete de servicii asociate contului curent
BCR estimeaza o dezvoltare puternica a pietei de retail din Romania, iar pentru a tine pasul cu nevoile clientilor, banca vrea sa ajunga la o retea de 668 de unitati pana la finalul anului 2009, fata de 473 sucursale si agentii la sfarsitul lui 2006. De la inceputul acestui an, BCR a deschis inca 30 unitati, reteaua bancii depasind in prezent 500 de sucursale si agentii.

"Expansiunea retelei ne va permite sa facem fata competitiei in ceea ce priveste accesul la servicii si usurinta oferita clientilor nostri", arata oficialii bancii.

In urmatoarele luni, BCR isi propune sa imbunatateasca oferta de produse si servicii. Astfel, BCR intentioneaza sa deschida in Bucuresti un centru ipotecar dedicat exclusiv oferirii de credite pentru locuinte, care va fi urmat de alte unitati similare si in alte zone.

Designul cardurilor va fi aliniat standardelor grupului Erste Bank, a mai anuntat banca.

BCR, membra a grupului Erste Bank, este cea mai mare banca din Romania, cu active de peste 14,6 miliarde euro. Banca are, in prezent, peste 500 de sucursale si agentii, emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalate peste 1.300 bancomate (ATM) si 11.000 aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri