Banca Romaneasca a deschis doua noi unitati la Craiova, care se adauga celorlalte doua existente in Craiova si deservesc exclusiv segmentul de retail.
Banca Romaneasca si-a dublat reteaua de sucursale in mai putin de un an, adaugand retelei sale 50 de noi unitati. Cu o retea de 100 de sucursale deschise in orasele unde deja este prezenta, dar si in orasele cu un potential economic puternic, Banca Romaneasca acopera in prezent 35 de judete reprezentand 85% din zona geografica a tarii.

„Pentru 2008, Banca Romaneasca are ca scop extinderea reþelei teritoriale de la 100 unitati in prezent la 157, si pentru anul 2009 sa ajunga printr-o crestere organica agresiva, la o retea de 190 sucursale si o cota de piata de 5% in total active, ramanand in acelasi timp dedicata clientilor sai prin servicii flexibile si de calitate”, a declarat Andreas Maragkoudakis, Director General al Bancii Romanesti - Membra a Grupului National Bank of Greece.

Banca Romaneasca a obtinut in primele opt luni un profit brut de 8 milioane de euro si un portofoliu de credite de 1,2 miliarde euro. In prezent detine o cota de piata de 2,57% din punct de vedere al activelor si un capital social de peste 118 milioane euro.

Echipa Bancii Romanesti este formata din 1.300 de angajati in intreaga tara, cu o medie de varsta de aproximativ 34 de ani, atragand personal cu calificare bancara si cu potential de dezvoltare pe linie manageriala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri