Societatea elena EFG Eurolife ASFAListiki, subsidiara a grupului financiar EFG Eurobank, actionar majoritar al Bancpost, a lansat doua companii pe piata romaneasca, una de asigurari de viata si una de asigurari generale
Cele doua noi companii - EFG Eurolife Asigurari de Viata SA si EFG Eurolife Asigurari Generale SA - isi vor desfasura activitatea prin reteaua Bancpost, care are o retea de 231 de sucursale si 3.400 de angajati. Principalii actionari ai celor doua societati sunt: EFG Eurolife Life Insurance, EFG Eurolife General Insurance si EFG Eurobank.

EFG Eurolife Asigurari de Viata are un capital social de 3,7 milioane euro, iar EFG Eurolife Asigurari Generale are un capital social de 3,28 milioane euro. Companiile au inceput activitatea la 1 septembrie cu programe de asigurare, destinate beneficiarilor de credite Bancpost.

In prima etapa, societatile ofera asigurari de viata si asigurari de proproietate atasate produselor de credit, iar in a doua etapa intentioneaza sa extinda serviciile cu produse de asigurare pentru firmele mici si mijlocii (IMM).

Societatile nou-infiintate vor dezvolta in viitor si alte canale de distributie, precum brokeri si agenti de vanzari, au declarat reprezentati ai companiilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri