In perioada 30 mai - 6 iunie valoarea contractelor adjudecate in ringul Bursei Romane de Marfuri, totalizeaza aproximativ 12 milioane de dolari.

Au fost adjudecate 18 licitatii, procedurile de achizitie avand ca obiect, piese de schimb, componente calculator, anvelope, halate, cizme, pelerine, echipamente de calcul, servicii de spalare vehicule, echipamente de protectie, hartie, acumulatori, clesti, anvelope auto, soda caustica sau materiale pentru constructii.

Principala contributie la valoarea tranzactiilor din ringul bursier a avut-o societatea CFR Marfa care, prin numai doua licitatii adjudecate, in valoare de aproape sapte milioane de dolari, a achizitionat halate, cizme, pelerine si servicii de reparatii periodice la vagoane de marfa, ponderea majora detinand-o licitatia de reparatii, reprezentand aproximativ suta la suta din valoarea totala, un alt ordonator important fiind CFR SA care, printr-o singura licitatie, a achizitionat sina de cale ferata, in valoare de aproximativ 2,5 milioane de dolari.

Valori care se apropie de un milion de dolari au fost atinse de Romat SA si RATB, autoritati contractante care desfasoara frecvent licitatii in ringul central al Buresi Rromane de Marfuri.

In ceea ce priveste valoarea tranzactiilor efectuate, cel mai activ terminal a fost cel de la Prahova care obtinut o valoare de tranzactionare de 215.000 dolari, in timp ce terminalele BRM Constanta si Iasi au inregistrat valori de tranzactionare situate intre 100.000 si 150.000 de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri