Zepter Fond de Pensii a depus ieri dimineata cererea de retragere de pe piata pensiilor private obligatorii, a declarat directorul general al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Cristian Rosu, la The Money Channel.

"In acest moment avem discutii cu cativa dintre administratorii din coada listei a celor din pilonul II, dar cu certitudine nu avem decat cererea depusa in acesta dimineata de catre Zepter", a spus Cristian Rosu.

Faptul ca aceste companii s-au retras inseamna ca au un grad de responsabilitate ridicat "fata de putinii participanti pe care au reusit sa ii determine sa semneze pentru fondurile administrate de ei", a adaugat directorul CSSPP.

"Pentru ca nu au putut sa le garanteze o protectie adevarata asupra banilor lor, nu fac decat ca la momentul anterior intrarii banilor in sistem sa se retraga pentru ca acestia sa nu fie prejudiciati printr-o gestionare defectuoasa a sumelor care le vor reveni", a precizat directorul general al CSSPP.
Dupa repartizarea aleatorie, Zepter Fond de Pensii reusise sa atraga 1.649 participanti, cota sa de piata fiind de 0,04%, potrivit datelor CSSPP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri