Firma de consultanta financiar-bancara DBSol Consulting va incepe sa intermedieze finantari in leasing, dupa ce a incheiat un parteneriat cu compania de leasing International Leasing.
"Prin acest parteneriat, clientii nostri pot opta pentru leasing auto, imobiliar sau de echipamente in conditii avantajoase. Rapiditatea analizei, flexibilitatea si costurile scazute de finantare sunt doar cateva dintre motivele care ne-au convins sa patrundem si pe aceasta piata impreuna cu International Leasing", a declarat directorul general executiv al DBSol Consulting, Daniel Barbu.

Compania de consultanta isi desfasoara activitatea in 14 judete, avand 19 puncte de lucru si francize DBSol, care sunt localizate in Bucuresti, Arad, Deva, Drobeta Turnu Severin, Ramnicu-Valcea, Sibiu, Timisoara, Cluj-Napoca, Hunedoara, Stei, Oradea, Piatra Neamt, Brasov, Braila si Targu Jiu.

"Suntem convinsi ca parteneriatul cu DBSol Consulting este in avantajul clientilor nostri din intreaga tara. Astfel, ei vor primi gratuit cea mai buna consiliere pentru a alege produsul de leasing care li se potriveste si ajutor la intocmirea dosarului de leasing", a afirmat directorul de vanzari al International Leasing, Claudiu Filipescu.

Brokerul are parteneriate cu Raiffeisen Bank, Volksbank Romania, Banca Comerciala Romana, OTP Bank, Credit Europe Bank, UniCredit Tiriac, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Alpha Bank, Bancpost si Domenia Credit, firma de credite ipotecare a GE Money, divizia de servicii financiare de retail al concernului american General Electric.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri