BRD-Groupe Societe Generale a lansat, in premiera pe piata romaneasca, produsul de internet banking Trade Net, destinat gestionarii cu costuri minime a activitatii de comert exterior, aplicatia fiind accesibila prin abonament lunar, a anuntat banca.
Noua aplicatie a fost conceputa pentru optimizarea procesului de derulare a operatiunilor de import si permite gestionarea on-line a acreditivelor documentare.

Astfel, clientii castiga timp si resurse prin initializarea si urmarirea acreditivelor de la sediul firmei, din momentul emiterii si pana la efectuarea platii, fara sa mai fie necesara deplasarea la sediul bancii. Interfata permite parcurgerea diferitelor etape specifice initierii si derularii tranzactiilor documentare, se arata in comunicatul BRD.

Aplicatia permite utilizarea modulului de import si a modulului statistic, acesta din urma generand diferite tipuri de rapoarte in functie de criteriile stabilite de utilizator.

Securitatea si confidentialitatea tranzactiilor sunt garantate de sistemul de securitate cifrat, precum si de codul de utilizator si parola stabilite de comun acord cu banca.

In plus, clientii au parte de un serviciu de asistenta de luni pana vineri, in cadrul programului bancii.
BRD - Groupe Societe Generale are active ce depasesc 12 miliarde euro, peste 2,6 milioane clienti si opereaza o retea de peste 900 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri