Alpha Bank Romania incheie anul 2008 cu o retea teritoriala formata din 200 de unitati, indeplinind astfel obiectivele strategice propuse pentru acest an.
48 dintre cele 200 de unitati sunt in Bucuresti, restul de 152 fiind situate in celelalte regiuni ale tarii, asigurand o acoperire echilibrata a teritoriului.

„In anul 2009 ne vom concentra pe consolidarea unitatilor deja existente, imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite si perfectionarea angajatilor, iar ritmul de extindere a retelei va fi mai moderat, adaptat conditiilor pietei”, a precizat Sergiu Oprescu, presedintele executiv Alpha Bank.

Alpha Bank Romania este in prezent in topul primilor zece banci din tara noastra. Volumul imprumuturilor acordate de Alpha Bank in Romania a crescut cu 72% in perioada octombrie 2007 - septembrie 2008, de la 2,34 la 4,03 miliarde euro, pe fondul majorarii creditelor de consum cu 103% in aceeasi perioada, pana la 568 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri