Banca Italo Romena a inaugurat oficial doua agentii din Galati si Ploiesti, deschise in 2008
Banca Italo Romena a inaugurat agentiile din Galati si Ploiesti, care au fost deschise publicului in a doua jumatate a anului 2008.

Odata cu deschiderea acestora, banca a ajuns la un total de 20 de agentii.

Tedinta ascendenta a rezultatelor inregistrate la sfarsitul lui 2008 a continuat si in primul trimestru din 2009, cand a fost raportat un profit net de 7,72 milioane euro, ceea ce reprezinta o crestere de 29,9% fata de aceeasi perioada din 2008.

Dupa primele trei luni din 2009 volumul creditelor acordate a inregistrat o crestere de circa 25%, pana la 942,18 milioane euro. O alta crestere semnificativa realizata in primele 3 luni din 2009 a fost inregistrata la activele totale, de aproximativ 13% fata de anul trecut, ajungand la 1.191,64 milioane euro.

Planul Bancii Italo Romena de extindere teritoriala va continua in 2009, Banca Italo Romena urmeaza sa anunte deschiderea a altor doua agentii in Bucuresti si a uneia in Timisoara, cea de-a doua in acest oras, ca urmare a succesului inregistrat de banca aici.

Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 ca un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar, iar in anul 2000 a fost achizitionata de catre Veneto Banca.

In 2008 au fost deschise 6 filiale ale bancii in Baia Mare, Pitesti, Ploiesti, Suceava, Galati si Bucuresti Militari. Sediul central al Bancii Italo Romena se afla la Treviso (Italia), aceasta fiind o institutie de drept italian care opereaza in Romania prin Sucursa


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri