Asociatia Romana a Analistilor Financiari, CFA Romania, l-a numit pe Adrian Codirlasu, senior dealer in cadrul ING Bank, in functia de presedinte al asociatiei, iar fostul presedinte, Dragos Cabat, a devenit membru in Consiliul Director, conform unui comunicat trimis miercuri de CFA Romania.

In luna octombrie, la sediul Institutului Bancar Roman - IBR, a avut loc Adunarea Generala anuala a CFA Romania. Ordinea de zi a acestei Adunari Generale, a cuprins si alegerea noului Consiliu Director al Asociatiei Romane a Analistilor Financiari - CFA Romania.

Astfel, pana in luna septembrie 2010, CFA Romania va fi condusa de Consiliul Director format din:

- Adrian Codirlasu
, CFA, PhD - presedinte (ING Bank)
- Cristina Hodea, CFA, MBA - vicepresedinte, responsabil de relatia cu membrii asociatiei si candidatii la titlul CFA (Smart Sigma)
- Bogdan Bilaus, CFA - vicepresedinte (Raiffeisen Asset Management) responsabil cu evenimentele si imaginea asociatiei & trezorier
- Adrian Mitroi, CFA, MBA - secretar (MKB Romexterra)
- Dragos Cabat, CFA, MBA - membru (Financial View)
- Mugur Popescu, CFA, PhD - membru (UniCredit Tiriac Bank)
- Horia Braun, CFA - membru (ING Fond de Pensii)

In prezent, CFA Romania are peste 100 de membri, majoritatea detinatori ai titlului de Chartered Financial Analyst sau candidati pentru unul din cele 3 nivele ale examinarii care conduce la acordarea acestui titlu. Profesionistii care sunt membri CFA Romania lucreaza pentru institutii bancare, firme de asigurari, firme de intermediere de valori mobiliare, de asset management, fonduri de pensii, firme de consultanta, etc.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri