ING Bank Romania, una dintre bancile care anul trecut a platit cele mai mari dobanzi la depozite, va reduce din iunie dobanda platita la sumele in lei de pe cardul Cont'Rol cu 3 puncte procentuale, pana la 4% pe an comparativ cu 7% cat este in prezent. Modificarea este valabila si pentru cardul Student din portofoliul bancii.
ING Bank Romania va reduce, incepand cu data de 16 iunie 2010, dobanda pentru ING Card Cont'ROL si Card Student, nivelul acesteia urmand sa coboare cu trei puncte procentual, pana la 4% pe an, pe fondul evolutiei dobanzilor din piata bancara.

Pana pe data de 16 iunie, dobanda platita de ING la banii din conturile clientilor se va mentine la nivelul de 7% pe an, dupa ce pana in martie ea a fost de 8% pe an.

Banca va acorda dobanda de 4% pentru sumele din conturi ce nu depasesc 100.000 de lei, iar pentru valori mai ridicate ofera o dobanda anuala de doar 0,5%. De asemenea, ING reduce si dobanda platita la conturile de economii pana la 6% pe an.

ING Bank nu solicita clientilor o suma minima in cont pentru deschiderea unui ING Card Cont'ROL, dar percepe o taxa de deschidere a contului de 20 de lei, o taxa lunara de administrare de 2 lei si o taxa de 14 lei pentru emiterea cardului.

De asemenea, taxa anuala de administrare a cardului este de 28 de lei, iar retragerile de la bancomatele ING sunt comisionate cu 0,2%, iar cele realizate la bancomatele altor banci sunt taxate cu 0,5% plus 2,5 lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri