Subsidiara locala a grupului bancar Leumi cauta 1.000 de clienti cu venituri lunare de peste 750 de euro pentru cardul de credit Leumi Gold, lansat luna aceasta sub sigla Visa.
Cardul are atasata o linie de credit de pana la echivalentul in lei a 100.000 euro. Clientii care vor utiliza acest card pot beneficia de un pachet de asigurari de sanatate oferit in colaborare cu asiguratorul Signal Iduna, reduceri la comerciantii care au incheiat parteneriate cu banca si alte beneficii.

"La o mie de carduri vandute ne vom acoperi cheltuielile, iar in cateva luni vom ajunge la acest prag. Ce vom realiza peste acest nivel este bine-venit", sustine Alin Alupei, directorul diviziei de retail din cadrul Bank Leumi Romania.

Dobanda aferenta cardului de credit se calculeaza in functie de nivelul indicatorului Robor la 3 luni, peste care se adauga o marja de 9 puncte procentuale. Banca mai ofera si o perioada de gratie de 55 de zile pentru platile efectuate la comercianti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri