Banca Comerciala Romana (BCR) si-a majorat expunerea pe grupul Mechel in Romania cu inca 17 milioane de euro prin emiterea unor scrisori de garantie bancara la solicitarea Mechel Campia Turzii, Mechel Targoviste si Ductil Steel Buzau.
Majorarea expunerii va sprijini activitatea curenta dar si eforturile investitionale ale grupului Mechel, in special modernizarea capacitatilor de productie.

Emiterea scrisorilor de garantie bancara vine in continuarea contractului de finantare in valoare de 30 de milioane de Euro semnat la inceputul anului de catre Erste Group si BCR in beneficiul Grupului Mechel in Romania.

Mechel este una dintre cele mai mari companii din Rusia. Afacerile companiei includ patru segmente: minerit, siderurgie, feroaliaje si energie electrica. Grupul Mechel cuprinde producatori de carbune, concentrat de minereu, nichel, otel, produse laminate, armaturi metalice, energie electrica si termica. Produsele companiei Mechel se comercializeaza pe piata interna si piata externa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri