Astra Asigurari a relansat produsul de economisire Economica, care poate fi accesat atat de persoane fizice, cat si juridice, iar primele minime pornesc de la 50 de lei pe luna, a anuntat compania.
Societatea Astra Asigurari a relansat produsul de economisire Economica, care se adreseaza unei persoane sau unui grup de persoane care doresc sa economiseasca sau sa isi completeze pachetul de asigurari pe care il detin.

Contractul are valoare de rascumparare (dupa minim 3 ani de la inceputul contractului); de asemenea, exista posibilitatea de acordare a indemnizatiei de asigurare sub forma unui venit lunar suplimentar. Economica ofera posibilitatea modificarii: sumei asigurate, a primei de asigurare sau a duratei contractului; exista de asemenea optiunea de indexare automata, cu un procent fix, a primei de asigurare, in asa fel incat sa putem acoperi orice optiune de asigurarea a clientilor nostri.

Primele minime pentru acest produs de economisire pornesc de la 50 de lei pe luna, in contextul in care fiecare persoana atrage aditional o reducere intregului grup. Pot fi asigurati copiii care nu au implinit inca varsta de 1 an, dar si persoane de pana la 77 de ani.

Produsul ofera posibilitatea de acces la protectie financiara pe perioade indelungate si inclusiv la varste inaintate. De asemenea, exista posibilitatea de a decide plata indemnizatiei de asigurare sub forma de rente, ceea ce determina siguranta financiara pe termen lung. Pot fi cuprinse in asigurare grupuri precum: familii, scoli, clase ale acestora, diverse grupuri ocupationale sau persoane juridice.

Produsul Economica poate fi accesat atat de persoane fizice, cat si juridice, persoanele juridice. In cazul celor din urma, se poate incheia un singur contract de asigurare, pentru mai multi asigurati.

,,La sfarsitul lunii iunie, am relansat Garant Individual-un produs pur de protectie. Am regandit apoi Tezaur, o asigurare de protectie si economisire. Acum relansam Economica, un produs pur de economisire, modern, utilizat pe pietele de traditie, adaptat contextului economico- finaciar actual’’, a declarat Radu Mustatea (foto), presedinte directorat in Astra Asigurari.

Compania Astra Asigurari este liderul pietei de asigurari din Romania si a inregistrat in primele 6 luni ale lui 2010 un profit contabil net in valoare de peste 11 milioane de lei, in crestere cu 83% fata de semestrul I din 2009. Volumul primelor brute subscrise totale nete de anulari directe si primiri in reasigurare (viata si non-viata) inregistrate de companie in primul semestru al anului 2010, se cifreaza la suma de peste 581 milioane de lei, din care 575 milioane de lei, reprezinta volumul primelor brute subscrise la asigurari generale, in crestere cu 41% fata de semestrul I 2009.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri