Generali Asigurari desfasoara pana pe 15 decembrie o campanie promotionala, prin care ofera clientilor reduceri de pana la 20% pe segmentul Casco, a anuntat compania.

Potrivit Generali Asigurari, soferii cu varsta de peste 28 de ani, care detin permis de conducere de cel putin 4 ani si au cel putin un copil minor sunt mai responsabili si conduc mai prudent. In plus, exista chiar o corelatie cu marcile de masini pe care acestia le conduc, remarcandu-se ca anumite marci inregistreaza mai putine incidente in trafic.

“Reducerile acordate au fost stabilite in urma unei analize detaliate a portofoliului de asigurari auto al companiei, precum si in baza istoricului daunelor. Am dorit sa-i rasplatim pe acei soferi care au grija de masina, de viata lor si a celorlalti, care nu se aventureaza in trafic. Aceasta initiativa face parte dintr-o strategie mai extinsa a Generali Asigurari, de segmentare din ce in ce mai detaliata a clientilor, pentru ca ofertele pe care le propunem sa fie cat mai corecte, in concordanta cu riscul si cu profilul clientului”, a declarat Adrian Marin (foto), director general adjunct, Generali Asigurari.

Compania ofera si un serviciu de asistenta rutiera, denumit Asist Plus, in toata tara, 24 de ore din 24, cu call-center dedicat. Generali dispune de o retea teritoriala de solutionare a daunelor, conectata on-line la un sistem informatic avansat, care permite solutionarea, in conditii optime si rapide, a oricarei solicitari de despagubire, precum si optiunea efectuarii platii direct catre unitatile service.

Plata despagubirilor pentru daune externe se face prin intermediul Europ Assistance direct la unitatea reparatoare, asiguratul nefiind nevoit sa plateasca efectuarea reparatiei.

Asigurarea auto Casco acopera urmatoarele riscuri: incendiu, explozie, trasnet, furt total sau partial al autovehiculului, avarii accidentale, evenimente naturale sau evenimente socio-politice.

Generali Asigurari este parte a grupului international Generali si dispune pe piata locala de o retea teritoriala compusa din 91 de agentii si puncte de lucru, iar portofoliul companiei include toate tipurile de asigurari.

Generali Group este unul din liderii sectorului de asigurari din intreaga lume, cu o experienta de 178 de ani in domeniul asigurarilor. Generali Grup are 521 companii consolidate, peste 70 de milioane de clienti in intreaga lume si peste 85 000 de angajati.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri