Aviva Romania, parte a grupului britanic Aviva, a investit suma de 243 milioane lei pe piata locala, in zece ani de activitate, perioada in care si-a extins reteaua de distributie, avand in prezent 700 de consilieri financiari in toata tara, a anuntat compania.
In acest an, compania si-a majorat capitalul social cu 30 milioane de lei, iar in prezent, prin intermediul societatilor Aviva Asigurari de Viata si Aviva Pensii, administreaza active in valoare de 600 milioane lei, in crestere cu 21,4% comparativ cu anul trecut.

„In urmatoarea perioada, ne dorim sa dezvoltam business-ul si sa avem o crestere organica sustinuta. Cel mai important element pentru business-ul nostru sunt clientii,de aceea anul acesta ne-am concentrat foarte mult pe imbunatatirea serviciilor oferite acestora si am facut investitii importante in infrastructura, tehnologie si in forta de vanzari directa”, a declarat Mihai Popescu (foto), CEO Aviva Romania.

In prezent compania Aviva Pensii administreaza pensiile a peste 375 000 de romani, iar compania Aviva Asigurari de Viata ofera servicii financiare pentru 50.000 de clienti, prin intermediul produselor sale de economisire si investitii.

„Piata de asigurari de viata a crescut constant din anul 2000 si pana in prezent si cu toate acestea potentialul adevarat este departe de a fi atins. In ciuda crizei economice pe care o traversam (sau datorita acesteia) oamenii au inteles ca este momentul sa faca ceva pentru viitorul lor financiar, pentru ca nimeni altcineva nu o va face in locul lor” a continuat Mihai Popescu.

Unul dintre cele mai importante momente din istoricul companiei este anul 2007, perioada in care Aviva Romania intrat pe piata pensiilor private prin lansarea fondului de pensii private facultative-Pensia Mea -mai 2007 si respectiv infiintarea companei de administrare a fondului de pensii private obligatorii- Pensia Viva.

In prezent Aviva ofera prin intermediul tuturor planurilor de asigurare unit linked programul de investii Capital Garantat. Acest program a inregistrat o crestere de 10,6% in ultimele douasprezece luni si are un randament anualizat de 16% de la lansare (septembrie 2000) pana in prezent.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri